Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

1.4.-30.10.2017 Luonnon Magiaa toimintaa Thatcherin Puistossa 1.4. - 30.10.2017

Ikaalisten Jyllin kylässä, ”Thatcherin Puisto-nimisellä tilalla viljelemme luonnonmukaisesti ja pienimuotoisesti sekä marjoja ja hedelmiä, mutta myös villiyrttejä.

Näistä hyötypuutarhamme antimista valmistamme käsityönä ja ilman lisäaineita toisenlaisia elintarvikkeita, kuten hunajalla makeutettua inkivääri-yrttijuomaa, kardemummalla maustettua sokeroimatonta puolukkajuomaa, kuusenkerkkäsiiirappia, raparperikuohuvaa, omena-marja-aroniamehua, maitohorsmavispipuuroa, yrttiteetä, sekä muita tuotteita.

Monet tuotteemme ovat sokerittomia, säilyvät pitkään ja maistuvat hyvältä. Tuotteemme sopivat hyvin omaan käyttöön tai lahjaksi, nuoremmalle tai vanhemmalle.

Järjestämme alkukeväästä loppusyksyyn sekä pienille että isommillekin ryhmille, harrastajille, koululaisille, opiskelijoille tai alan ammattilaisille vierailuja puutarhassamme, kertoen yrttien, marjojen ja villiyrttien viljelystä ja/tai käytöstä.

Samalla maistatamme tuotteitamme ja tarjoamme mahdollisuuden tuotteittemme ostoon.

Vierailut sopimuksen mukaan. Vierailun kesto 1 h – 2 h, joko kahvituksen tai lounaan kera tai ilman.

Lisätiedot ja varaukset mieluiten sähköpostitse: luonnonmagiaa@gmail.com

Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta 040 – 41 75 355.