Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Ti-Ti Nallen Talo

Mikä onkaan ihanampaa nähtävää kuin lasten riemu ja ilosta tuikkivat silmät? Tule vieraaksi Ti-Ti Nallen Taloon ja koe koko perheen mukava seikkailupäivä lämpöisten nallehalien ympäröimänä. Tässä Talossa lapsilla (ja aikuisilla!) on lupa olla lapsia, leikkiä, laulaa, tanssia, rytmittää, tömistellä ja pitää hauskaa! Ohjatut toimintatuokiot takaavat myös yhteisiä hauskanpitohetkiä, unohtamatta pedagogisia tavoitteita! Ovatko rytmitassusi valmiina! Suuntaa kuononpää kohti Nalleperheen kotia ja tule viihtymään!

Ti-Ti Nallen Talo sijaitsee Cumulus resort, kylpylän alueella, Wegeliuksenkatu 5, 39500 Ikaalinen

Nalletalo on ympärivuotinen matkailukohde. Vierailun kesto noin 4h. Nalletalo on auki kesäaikaan joka päivä sekä ympärivuotisesti joka lauantai. Auki myös aina koulujen loma-aikoina, sekä varattavissa myös ryhmä- ja yksityiskäyttöön.

Sisäänpääsy 14€/hlö

Ryhmälippu 12€/hlö (kun ryhmässä vähintään neljä lipusta maksavaa vierasta)

2pv lippu 21€

Alle 2-v veloituksetta

Hinta sisältää: Sisäänpääsyn Ti-Ti Nallen Taloon siellä touhuilun ja leikkimisen, sekä ohjatut toimintatuokiot.

Lisähintaan: Kesäisin Nalletalon Kaffilasta saa Isoäitinallen nakkisoppaa, sämpylää, kahvia ja jäätelöä. Ti-Ti Nallen Puodissa on laaja valikoima laadukkaita Ti-Ti tuotteita.

Tuotteita Ti-Ti Nallelta löytyy aina DVD-tallenteista sekä erilaisista soittimista aina pehmonalleihin ja soittorasioihin saakka. Valikoima on laaja ja tuotteet ovat ihanan nallemaisia.

Palvelukieli on suomi, mutta ammattitaitoinen henkilökuntamme taitaa tarvittaessa myös ruotsin- ja englanninkielen.

Varaukset ja lisätietoja: Lisätietoja Ti-Ti Nallen Talosta sekä muusta toiminnasta löytyy nettisivuiltamme osoitteessa www.titinalle.fi sekä www.titikauppa.fi 

 

Ti-Ti_Nalle.jpg

 

 
Copyrights © 2017 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright