Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Oma tupa

omatupa_1.jpgRakennustaiteellisesti merkittävän seuran- ja juhlatalon on rakennuttanut Ikaalisten Maataloustuottajain Liitto ja Ikaalisten Manttaalikunta vuosina 1919-1924. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Bertel Strömmer. Museoviraston inventoinnissa 1976 talo määriteltiin kuitenkin kulttuurihistoriallisesti arvokkaaksi rakennukseksi. Tyyli on 1920-luvulle tyypillistä barokkiklassismia. 

Oman Tuvan tiloissa on toiminut mm. kunnantoimisto, ravintola, äitiys- ja lastenneuvola, parturi-kampaamo, hammaslääkäri, suutari, kihlakunnanoikeus, matkustajakoti, lottakahvila, suojeluskunta ja muita pienyrittäjiä. Nykyään Oma Tupa toimii monipuolisena seurantalona, jossa järjestetään mm. juhlia, kokouksia, näyttelyitä ja esiintymisiä. Rakennuksessa on myös kahvila, ja toisen kerroksen tilat ovat koulutuskäytössä. Omassa Tuvassa on 30 huonetta ja sen pinta-ala on 1 233 m2.

Osoite: Teinintie 4-6

www.omatupa.fi

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright