Valittuja kohteita

Kulttuuricampus Ikaalinen

Kulttuuricampus on luovien alojen yrittäjien yhteisö ja yrittäjien verkosto.  Kulttuuricampus osuuskunta on vuokrannut tilat osoitteesta Valtakatu 6, ja vuokraa niitä edelleen yrittäjille.

Kulttuuricampus on perustettu vuonna 2011. Kulttuuricampuksen itsenäiset yrittäjät ovat Kulttuuricampus osuuskunnan jäseniä.  Kulttuuricampus kehittyy aktiivisten jäsentensä näköiseksi. Tärkeät päätökset tekee osuuskunnan hallitus, jonka puheenjohtajana vuonna 2015 toimii intarsiapuuseppä Taneli Äikäs.

Kulttuuricampuksen toiminnan kantava ajatus on, että eri alojen yrittäjät hyötyvät yhteistyömahdollisuuksista ja toistensa osaamisesta. Yhteiset työtilat ja asiakasneuvottelutilat sekä monet muut yhdessä hankitut palvelut kuten koulutukset, näkyvyys ja tulostusmahdollisuus tuovat myös kustannussäästöä yrittäjille. Yhteiset virkistyspäivät ja mahdollisuus kahvitella halutessaan samanhenkisten ihmisten seurassa pienyrittäjän arkea pohdiskellen tuovat kaivattua sosiaalisuutta yksinyrittäjän elämään.

Käyntiosoite: Kauppakatu 7, Ikaalinen
Postiosoite: Valtakatu 6, 39500 Ikaalinen
Puhelin (puheenjohtaja): 040 557 2129
Sähköposti: kulttuuricampus(at)kulttuuricampus.fi

Kulttuuricampuksella ei ole yhtenäisiä aukioloaikoja, vaan yrittäjät palvelevat asiakkaitaan sopimuksen mukaan. Soittamalla suoraan yrittäjälle varmistat sinulle sopivan palveluajankohdan!

www.kulttuuricampus.fi