Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Kauppilan Matkailutila

Kauppilan Matkailutila on täyden palvelun matkailukeskus ja laadukas loma-, juhla- sekä kokouspaikka 3-tien varressa, aivan Ikaalisten Kylpylän läheisyydessä. Se vuokraa myös mökkejä Kyrösjärven rannalla ja järjestää ohjelmapalveluja sekä seikkailu- ja kalastusretkiä. Laadukkaat ja yksilölliset tilat sopivat yritystilaisuuksiin, sukujuhliin, lomalla rentoutumiseen tai vaikkapa polttareihin. Kaunis sijainti luonnon keskellä sekä iloinen palveluhenki tekevät käynnistä varmasti ikimuistoisen.

kauppila-2_v.jpg

Matkailutila sijaitsee lähellä monipuolisia palveluita. Luonnonkauniit hiihto- sekä ulkoilureitit, marjastus- ja sienestysmaastot, melontareitit ja hyvät kalapaikat ovat kaikki aivan vieressä. Lisäksi pohjoismaiden suurin kylpylä, Ikaalisten Kylpylä, sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä.

Kauppilan tilan historia ulottuu jo 1500-luvulle ja se on yksi Ikaalisten ja Kartun kylän vanhoista kantatiloista. Tilan pohjalaistyylinen vanha päärakennus eli Pytinki on rakennettu vuonna 1792. Nykyisen isäntäväen suku on omistanut tilaa vuodesta 1885. Tilan uudempi päärakennus valmistui 1898 ja tunnetaan nykyään Matkailutalona. 1900-luvun alussa tila oli Ikaalisten suurimpia maatiloja. Nykyisin maatilamatkailun lisäksi tilalla kasvatetaan luomuviljaa. Tilalla on myös oma museo.

Juhlat ja kokoukset majoituksineen

Kauppilan Matkailutila tarjoaa kattavat palvelut ja viihtyisät tilat rentouttavan loman viettämiseen, onnistuneen yritystapahtuman järjestämiseen tai ikimuistoisen perhejuhlan juhlintaan. Tilan tarjoamien majoitustilojen lisäksi on mahdollista käyttää Ikaalisten Kylpylän läheisiä hotellipalveluita.

Kauppilassa onnistuvat isommatkin juhlat talon isäntäväen hoitaessa juotavat, syötävät sekä majoituksen. Tilan emäntä laittaa maistuvat tarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan. Ruokien raaka-aineet tulevat omalta tilalta tai lähiseudulta ja ovat puhdasta kotimaista tuotantoa. Laadusta ei tingitä, tilalle on myönnetty Maakuntien parhaat -laatumerkki 2008.

Majoitustiloja:

 • Matkailutalo, majoitustilat 21 hengelle
  Alakerran sali ja ruokasali tarjoavat puitteet jopa 70 henkilön tilaisuuksille, esim. perhejuhlille ja kokouksille. Kellarissa on myös tilava puulämmitteinen sauna, josta saa poikkeuksellisen pehmeät löylyt. Pihassa on myös savusauna, jonka saa lämpimäksi erillisvarauksella.
 • Klubisauna, majoitustilat 6 hengelle
  Vuonna 2005 valmistunut tilaussauna/vuokramökki kaikilla mukavuuksilla, ympärivuotiseen käyttöön.
 • Pehtoorin tupa, majoitustilat 5 henkilölle
  Pehtoorin tupa on kauniissa maalaismaisemassa lepäävä, 1900-luvun alussa valmistunut entinen pehtoorin asunto. Talo on remontoitu ja modernisoitu ympärivuotiseen matkailukäyttöön vuonna 1998.
 • Toivankarin mökit, majoitustilat 8 hengelle
  Kaksi mökkiä samassa pihassa. Mökit vuokrataan yhteishintaan ja ainoastaan kesäkäyttöön.

Kokoustiloja:

Kauppilan tilalla on mahdollista järjestää kokouksia aina pienistä neuvotteluista isompiin, jopa 70 henkilön tilaisuuksiin. Tilan matkailutalo on tunnelmaltaan talonpoikaismaisen rauhallinen ja tarjoaa mukavaa vaihtelua "perinteisiin" kokoustiloihin. Talon yläkerrassa ovat majoitustilat, joten esim. yrityksen viikonloppukoulutus on helppo toteuttaa.

 • Matkailutalon sali 42 paikkaa
 • Pytingin alakerran sali 24 paikkaa
 • Klubisauna 10 paikkaa

Palaverin päätteeksi voi rentoutua tilan hämäläistyylisessä savusaunassa nauttien vaikka Kauppilan itse tehtyä sahtia.

Osoite: Kauppilanranta 2

www.kauppila.net

 

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright