Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Järviä ja metsiä

Kyrösjärvijarvi_1.jpg

Ikaalisten keskellä on sen sininen sydän, seutukunnan suurin järvi, Kyrösjärvi. Sinisenä helmeilevä Kyrösjärvi kehystää vehreää taajamaa sekä lukuisia kodikkaita maalaiskyliä.

Kyrösjärvi tarjoaa myös upeat mahdollisuudet monipuoliseen kalastukseen ja luonnon rauhasta nauttimiseen. Erähenkisiä odottavat Leppäsjärven koskissa mainiot kala-apajat, Jyllinjoella ja Vääräjoella upeat melontareitit ja Vahonkoskella kaunis koskimaisema.

Hämeenkankaan harjut

Unohda aika ja patikoi Hämeenkankaan moni-ilmeiseen luontoon: upeisiin harjumaisemiin ja raikkaisiin mäntymetsiin. Helppokulkuisissa kangasmetsissä ja upeilla harjuilla harrastat monipuolisesti ympäri vuoden.

Hämeenkankaalla on paljon erilaisia ulkoilureitistöjä. Vaellus-, maastopyörä-, hiihto- ja ratsastusreittejä on kymmeniä kilometrejä ja niiden varrella taukopaikkoina kotia ja laavuja. Luontopolkujen verkostot luovat puitteet maisemien ihailuun ja luonnonrauhasta nauttimiseen.

Vatulan hiihto- ja vaellusmaastot

Hiihtäjien keskuudessa Vatulanharju tiedetään talvisin paikaksi, jossa on varmasti lunta! Kun ensilumi tavoittaa Vatulanharjun, lähes poikkeuksetta lumi myös jää sinne. Takuuvarmoja hiihtokuukausia ovat tammi-maaliskuu. Eripituisia latuja löytyy niin kunto- kuin kilpahiihtäjille sekä lapsille.

Vatulassa on ihanteelliset liikuntamahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina. Lumien sulaessa toiminta jatkuu leirien, suunnistuksen, vaellusten sekä ryhmien ulkoilu- ja liikuntapäivien merkeissä.

Vatulan Hiihtomaja/ Ulkoilumaja avoinna hiihtokaudella 2019:

(tammi-maaliskuu) la- su 10-16.00 kahvio. Viikolla varausten mukaan.

Hiihtolomaviikot 8 ja 9 avoinna joka päivä 10-16.00 kahvio. Muuna aikana varausten mukaan.

 Tiedustelut ja varaukset   0400-778 738  Seppä

 

 

 

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright