Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Fredrika Sofian kirkko ja kellotapuli

kirkkopiha.jpg

Ikaalisten kirkko on valmistunut ja vihitty käyttöön 4. elokuuta 1801. Arkkitehti Thure Wennberg, rakentaja Salomon Köhlström (Köykkä). Puinen ristikirkko, n. 1 100 istumapaikkaa. Alttaritaulu Berndt Godenhjelmin "Kristuksen kirkastus", 1874. Ikaalisten kirkko on tiekirkko.

Jyhkeä kellotapuli on valmistunut samaan aikaan kirkon korjaustöiden kanssa vuonna 1861. Arkkitehti G. Th. Chiewitz. Ensimmäisen kerran kellotapuli esiintyy pitäjänkokouksen pöytäkirjassa jo vuonna 1752. Nykyinen kellotapuli on järjestyksessään kolmas.

Osoite: Vanha Tampereentie 8

www.kylpylakaupunki.fi

Copyrights © 2017 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright