Valittuja kohteita

Myllyn Leipä

 

Myllyn Leipä Oy on perustettu nykyiselle paikalleen, luonnonkauniin Kyrösjärven rannalle jo v. 1958, tasan sata vuotta sen jälkeen, kun Ikaalisten Wanhan Kauppala perustettiin vastarannalle.

Myllyn Leipä on lämminhenkinen perheyritys, joka työllistää n. 20 henkilöä. Tämä paikallinen lähileipomo tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin.4730.jpg

Perheyritys ponnistaa aiemmin leipomon paikalla sijainneen olutpanimon ja myllyteollisuuden perinteistä. Niistä pidetään edelleen vahvasti kiinni ja niitä kunnioitetaan myös tässä nykyajan leipomossa, jossa uusi yrittäjäpolvi tekee edeltäjiensä lailla suuren osan työstä käsin. Taikinat saavat hellävaraisen käsittelyn ja pitkän lepoajan, jolloin leivän aromikkuus pääsee oikeuksiinsa. Perinteet ovat parhaiten säilyneet leipomon ruisleipätuotannossa: leipään käytetään jauhona 100 % ruista, mausteena vain suola. Todelliseksi asiakkaiden suosikiksi on noussut oma Hiivaton Revitty Ruisleipä.

Myymälä - Kahvila

Leipomon yhteydessä on viihtyisä 50-paikkainen ja savuton myymälä-kahvila, josta avautuvat hienot näkymät Kyrösjärvelle. Kahvion yhteydessä on kesäterassi vilvoittavan veden äärellä 10 hengelle.

Myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi matkalle tai paikan päällä nautittavaksi.

Kahvila on auki kesä-elokuussa ma-pe klo 8-18 ja la 9-14 sekä "talvikaudella" ma-pe klo 8-17. Maittava keittolounas on katettuna ma-pe klo 10-15.

www.myllynleipa.fi

 

 
Copyrights © 2018 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright