Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Luontoeväät

Ikaalisista ja sen lähiympäristöstä löytyy luonnon antimia melkein käden ulottuvilta. Tässä muutama menovinkki:

Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistojen järvissä ja lammissa on onkiminen ja pilkkiminen sallittu ilman erillistä lupaa jokamiehenoikeudella (rajoitusosat huomioiden). Näiden puistojen helmaan houkuttavat maisemien lisäksi myös syk
jokimaisema_kanootti.jpgsyn marjat ja sienet.

Hämeenkankaan moni-ilmeinen luonto kutsuu sekin upeisiin harjumaisemiin ja raikkaisiin mäntymetsiin. Samalla se tarjoaa mainion satoaitan, erity
isesti puolukoiden ja vahveroiden ystäville.

Hämeenkankaan Eräharrastajat järjestävät kesäisin perhokalastuksen opetusta ja perhokalastussafareita erityisesti Niinisalon niittylammilla, saaliina jalokalat. Pro kalastus tarjoaa sekin laadukkaita kalastusmatkoja. Pääasialliset saalisalueet ovat Pirkanmaan kuuluisat kuhavedet Kyrösjärvi sekä Rauta-Kulovesi.

Kyrösjärvi tarjoaa myös omatoimiselle upeat mahdollisuudet monipuoliseen kalastukseen ja luonnon rauhasta nauttimiseen. Erähenkisiä odottavat esimerkiksi Leppäsjärven koskissa mainiot kala-apajat.

 

 

 

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright