Valittuja kohteita

Jyllin Kodit

 

Jyllin Kodit

Ikaalisten keskustassa, Jyllin Kodilla toimiva Ravintola Sofia on koko perheen kotiruoan ykköspaikka.

Ravintola Sofia
Viihtyisässä Ravintola Sofiassa on 100 asiakaspaikkaa. Ravintolasalin läheisyydessä sijaitsevat 20 hengen kabinettitilat, jotka mahdollistavat yksityisemmän lounasruokailun tai kokousten ja merkkipäivien vieton.

Ravintola Sofia tarjoaa päivittäin vaihtuvan, monipuolisen ja ravitsemuksellisesti täysipainoisen kotiruokalounaan arkisin klo 11–14 ja pyhisin klo 12–15. Noutopöytä sis. keiton, runsaan salaattipöydän, liha- ja kalapääruoan, lämpimän kasvislisukkeen, jälkiruoan, kahvin ja teen sekä valikoiman leipiä ja ruokajuomia. Ravintola Sofiassa suositaan kotimaisia ja lähiruokaraaka-aineita. Voit noutaa lounaan ravintolasta myös mukaasi.

Lounashinnat:
Ark. aik. 9,20 €, eläkeläiset 8,80 € ja lapset 5,00 € (5-12v.), alle 5-v. maksutta vanhempien seurassa.
Pyh. aik. 16,00 €, eläkeläiset 15,00 € ja lapset 8,00 € (5-12-v.), alle 5-v. maksutta vanhempien seurassa


Juhla- ja kokouspalvelut

Jyllin Kodit on monien mahdollisuuksien talo järjestettäessä juhlatilaisuuksia ja kokouksia. Tilaisuuksia järjestäessänne käytettävissänne ovat seuraavat tilat:

- Ravintola Sofia: valoisa 120-paikkainen ravintolasali, jossa hienot puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintola toimii myös tilausravintolana. Tilaisuuden voit järjestää myös lounashinnoin, jolloin juhlavuutta voidaan luoda erilaisin somistein.
- Kabinetti: Kokoukset, juhlat ja merkkipäivät 20 hengelle, sijaitsee ravintosalin yhteydessä
- Jyllin Sali: Kodikas juhla- ja kokoustila 45 hengelle.
- Kotikoivu: Monitoimitila kokousten, juhlien ja seminaarien järjestämiseen. Istumapaikat tilauksesta 70 hengelle.
- Tilaussauna

www.ravintolasofia.fi 

 

Juhlapalvelut

Vietä unohtumattomat juhlasi Jyllin Kodin viihtyisissä ja monipuolisissa tiloissa! 
Tiloissa on valinnan varaa – järjestitpä sitten suuria tai pieniä juhlia! Ravintolan väki valmistaa ikimuistoisiin juhliisi näyttävät tarjoilut toiveidesi mukaan. Merkkipäivääsi voit myös viettää ravintolassa edulliseen lounasaikaan varaamalla pöydät etukäteen tarvitsemallesi henkilömäärälle. Halutessasi myös lisätarjoilut, kuten alkumaljat, järjestyvät tilauksesta. Ravintola tarjoaa myös monipuolisia pitoruokapalveluita. Helpota juhlakiireitäsi ja tilaa herkulliset ruoat ja leivonnaiset  Jyllin Kodilta.