Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Ikaalisten Kylpylä

Buffa_2.jpgIkaalisten Kylpylän monipuolisista ja viihtyisistä ravintoloista löydät herkkujen ehtymättömän runsauden.

Ravintola Violetta
Kylpylän pääravintola, joka tarjoaa päivisin runsaan buffet-pöydän herkkuja. Iltaisin suosittu ja vauhdikas viihderavintola, jonka parketilla pyörähdellään joka ilta.

Maanantaisin maankuulut Naistentanssit, keskiviikkoisin Tähtitanssit Suomen suosituimpien tanssittajien tahdissa. Valittu myös Vuoden tanssiravintolaksi. Kaksi viihtyisää baaria.


     
     
     
     

Ravintola Charmant
Tunnelmallinen ja tasokas á la carte -ravintola Violettan naapurissa. Rauhallinen ja viihtyisä miljöö sopii niin intiimeihin kynttiläillallisiin kuin vaativiin edustustilaisuuksiin. Monipuolisen ja säännöllisesti uudistuvan menun herkut tyydyttävät vaativimmankin kulinaristin toiveet. Kattavalta viinilistalta löytyvät laatuviinit eri ruokalajien seuraksi.

Avoinna: tiistai-lauantai klo 18.00-23.00. Sunnuntaisin, maanantaisin ja pyhäpäivisin suljettu. Pöytävaraukset suositeltavia.

Ravintola Rondo
Mutkattoman rento ruokapaikka Kylpyläkadun varrella, jonka mehevät, runsastäytteiset pizzat maistuvat koko perheelle. Mittavan pizzalistan lisäksi tarjolla myös ruokaisat parila-annokset sekä lasten annokset.

Avoinna: ma-la klo 12.00-23.00, su ja pyhäpäivisin klo 12.00-22.00.

Pub Romeo
Istu iltaa pubin antimista nauttien ja hyvässä seurassa viihtyen. Karaoke tiistaisin.

Café Tosca
Nauti päivän rientojen lomassa tuore kahvi, herkulliset kahvileivät, pikkusuolaiset, jäätelöt ja virvokkeet.

Tropical Bar
Vesitropiikin yhteydessä täysin oikeuksin varustettu juomien ja pikkupurtavan keidas.

Wanha Ravintola
Oiva paikka pitää esim. syntymäpäivä- tai muita perhejuhlia sekä asiakas- tai henkilökuntatilaisuuksia. Tilauksesta myös erilaisia teemailtoja.

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/ikaalinen/scandic-ikaalisten-kylpyla

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright