Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Mökkiavain

Ikaalisten Kylpyläkaupunki välittää lomamökkejä ympäri vuoden niin Pirkanmaalta kuin Satakunnasta. Idyllinen lomamökki tarjoaa makoisat unet ja unohtumattomia elämyksiä samalla kertaa. Maaseudun rauha ja mukava mökkielämä luovat tunnelman, jollaista ei muualla voi kokea.

Mökkiavain välittää vuokramökit
Mökkiavaimen nyt jo yli 100 mökin monipuolisesta valikoimasta löydät kaikenkokoiset ja -tasoiset vuokramökit Pirkanmaalta ja Satakunnasta. Lomamökit on luokiteltu viiteen tähtiluokkaan, perustuen valtakunnalliseen laatuluokitteluun. Valitse omasi!

Ikaalisten Kylpyläkaupungin kautta voi myös vuokrata yksityisten omistamia lomaosakkeita Ikaalisten Kylpylän alueelta. Kylpylän läheisyys mahdollistaa monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet, mm. kokouspalvelut, Vesitropiikki, kauneuskeskus, latuverkosto, moottorikelkkasafarit, ravintolapalvelut sekä monipuoliset liikuntapalvelut.

franginhelmi.JPG

Irti arjesta - mökkilomalla

Idyllinen mökkiloma tarjoaa makoisat unet ja unohtumattomia elämyksiä samalla kertaa. Sinisten järvien rannalla voi viettää huoletonta kesälomaa tai yhdistää talvilomaansa aktiviteetteja moottorikelkkailusta hiihtoretkiin. Valikoimassa on tunnelmallisia erämaamökkejä kansallispuistojen läheisyydessä sekä tasokkaita luksusmökkejä kaikilla mukavuuksilla.

Puhtaan luonnon ja kauniin maaseudun keskellä voit samoilla metsissä, marjastaa ja sienestää, hiihtää, meloa, uida ja soudella, kalastaa ja saunoa lempeissä löylyissä järven rannalla. Ota kaikki irti alueen monipuolisesta ohjelmapalvelu- ja matkailutarjonnasta ja varaa seurueellesi virkistysilta maatilalla, kalastussafari tai luontoseikkailu.

Mökillä voi myös pitää vaikkapa kokouksen tai tulla ystävien kanssa istumaan iltaa, vaihtoehtoja löytyy jokaiselle. Yhdistä messut, juhlat tai kokous ja mökkiloma ja varaa mökkimajoitus. Mökkiavain välittää tasokkaita loma- ja kokousmökkejä jopa 45 hengen ryhmille.

Mökkiavaimen lisäpalvelut:

Ohjelmapalvelut
Vauhdikkaita vesiurheilulajeja Kyrösjärvellä: banaaninveto, vesihiihto, vetodonitsi, wakeboard, opastettu uisteluretki Kyrösjärvelle, kelkka- ja mönkijäsafarit .

Hääpaketti
Vietä unohtumaton hääyö mökillä! Paketti sisältää tunnelmallisen majoituksen lisäksi mm. aamiaisen, kynttilät, kuohujuomaa ja hedelmiä.

Aamupala
Jos saavut mökille vaikkapa myöhään illalla, voit tilata Mökkiavaimen kautta aamiaispaketin. Voit nauttia aamiaisen mökin terassilla tai ulkona piknikillä maisemia ihaillen.

Iltapala
Tilaa perheellesi tai seurueellesi mökille valmis iltapala. Iltapala on toimitettu teille valmiiksi mökin jääkaappiin, josta se on nopea lämmittää vaikka heti mökille saavuttuanne tai sen voi nauttia vasta rentouttavan saunan ja uimisen jälkeen.

Mökkiavaimen verkkosivuilta löydät jatkuvasti vaihtuvia mökkitarjouksia!

Mökkiavain/Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy
Karhoistentie 3 (Kauppakeskus Komppi), 39500 Ikaalinen
Puh. (03) 450 1362
kylpylakaupunki@ikaalinen.fi

www.mokkiavain.fi


Toimisto avoinna ma-pe klo 8-16

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright