Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Lomaosakkeet

Lomarinne
Lomarinteen kerrostaloissa sijaitsevat loma-asunnot sijaitsevat Ikaalisten kylpyläalueella, vain 300 m päässä kylpylän monipuolisista palveluista. Välityksessämme on savuttomia loma-asuntoa. Asiakkaan tulee tuoda omat liinavaatteet mukanaan ja hoitaa loppusiivous ennen poislähtöään. Kaikissa asunnoissa on vähintään perusastiasto.

Termen asunnot
Hotelli Termessä Ikaalisten kylpyläalueella sijaitsevat viihtyisät yksiöt sijaitsevat vain 400 m päässä kylpylän monipuolisista palveluista. Välityksessämme on savuttomia vaihtoehtoja. Asiakkaan tulee tuoda omat liinavaatteet mukanaan ja hoitaa loppusiivous ennen poislähtöään. Kaikissa asunnoissa on vähintään perusastiasto.

Kylpylä-Hotelli

Kylpylä-Hotellissa sijaitsevat viihtyisät yksiöt, joihin pääsee kulkemaan hotellin sisätiloja, käytävää pitkin. Matkaa päärakennukseen n. 250 metriä. Hotellissa sisäpuutarha.

oh3.jpg

 

parveke.jpg

Loma-osakkeiden varausmaksu 5 eur/varaus.

Lomaosake-esittely ja online-varauksetLisätiedot:

Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy

Valtakatu 7, 39500 Ikaalinen

Puh. (03) 450 1362

kylpylakaupunki@ikaalinen.fi

www.kylpylakaupunki.fi

 
Copyrights © 2020 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright