Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Leirintäalueet

Toivolansaari Camping

Herää aamuauringon ensisäteisiin ja rauhoitu illan laskevan auringon kajoon vaikkapa grillaten tai tule viettämään rattoisaa lauantai-iltaa karaoken merkeissä!

Toivolansaari Camping sijaitsee huikean kauniilla paikalla rauhallisessa saaressa, vain 1,5 km päässä Ikaalisten keskustan palveluista. Toivolansaaressa on mukavia mökkejä, aittoja ja luhteja, vaunun kanssa liikkuvia odottaa tasainen ja laaja vaunualue. Vapaa-aikaa Toivolansaaressa voi viettää uimalla, saunomalla, vuokraamalla veneen, pelaamalla minigolfia ja lentopalloa tai lähtemällä vaikkapa lenkille valaistua kuntorataa pitkin.

Alueellamme on 15 eritasoisesti varusteltua mökkivaihtoehtoa sekä laajat nurmikentät matkailuautoille ja -vaunuille sähköpaikkoineen. Leirintäalueelle majoittujilla on käytössään lämpimät ja siistit wc- ja suihkutilat erillisissä huoltorakennuksissa. Alueelta löytyy myös keittokatos, jossa on keittolevyt ja kuumavesi.

Monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja
Keskipäivän paahtavasta auringosta voit nauttia viihtyisällä terassilla tai ihastella järvimaisemaa viileässä kahviossa. Tarjolla on herkkuja ja juomia joka makuun.

Alueelta löydät myös beach volley -kentän, minigolf-radan, jättitrampoliinin sekä lasten leikkipaikan. Saaren poikki kulkee valaistu pururata, ja vastaanotosta on mahdollista vuokrata soutuvene tai kanootti (myös erilaisia pelivälineitä on vuokralla). Pienen kävelymatkan päässä on tenniskenttä.

toivolansaari_72ppi.jpgViihtyisä sauna ja erillinen saunatupa myös käytössä
Viihtyisästä rantasaunasta voi nauttia yleisillä saunavuoroilla tai sen voi varata myös omaan käyttöön. Erillisessä saunatuvassa on mahdollista järjestää illanistujaisia sekä kokouksia. Tarvittaessa myös ateriapalvelut onnistuvat. Saunan kuistilta avautuu upea näkymä järvelle, ja laiturilta on hyvä pulahtaa vilvoittelemaan päivän päätteeksi. Illalla voi rentoutua niemennokassa makkaraa paistaen. Ja vain pienen kävelymatkan päästä lähtee laiva kohti Kylpylää.

Palvelut:

 • Kahvio ja  terassi
 • Lasten leikkipaikka
 • Viihtyisä sauna ja erillinen saunatupa
 • Jättitrampoliini
 • Beach volley -kenttä ja minigolf-rata, pelivälinevuokrausta yms.
 • Valaistu pururata
 • Kanoottivuokrausta, soutuvene
 • Kaksi tilavaa grillikatosta
 • Keittokatos, jossa keittolevyjä ja kylmä- ja kuumavesi
 • Vesipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla lähellä vaunupaikkoja
 • Ohjattuja kesäjumppia

Toivolansaari Camping
Toivolansaarentie 1, 39500 Ikaalinen
Puh. kesäisin (03) 458 6462, muulloin (03) 450 1222

www.toivolansaari.fi


Manso Camping

Manso Camping on viihtyisä ja hyvin hoidettu alue, joka sijaitsee 3-tien (E12) varrella 13 km Ikaalisista Parkanoon päin, Mansoniemen sillan vieressä (Tampereelle 70 km).

Leirintäalueella on 20 erikokoista ja -tasoista mökkiä. Neljässä uusimmassa mökissä on mm. WC ja suihku. Alueen 50 vaunupaikkaa ovat tasaisella nurmella. Käytössäsi on myös kaksi saunaa ja takkahuone.

Lasten leikeissä viihdyttävät pomppulinna ja leikkimökki. Alueella on myös baari ja terassi, jossa järjestetään ohjelmailtoja ja karaokea.

Peruspalvelut:

WC, suihkut, pesuhuone, sauna, keittorakennus, astianpesupaikka, juomavesipisteet, nuotiopaikka, koirien ulkoilutusalue, harmaaveden tyhjennys, neuvontapiste, postilaatikko, kahvio, elintarvikekioski, leikkipaikka, kävelypolku, uimapaikka.

Majoitusvaihtoehdot:

Leirintämökkejä, vaunupaikkoja, telttapaikkoja, sähköpaikkoja.

Manso Camping
Kolmostie 1891, 39500 Ikaalinen

Puh. (03) 4527 222,  +358456712052

http://www.mansocamping.fi

manso@manso.fi

Vastaanotto avoinna:
1.5.-30.9. 2018

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright