Valittuja kohteita

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylään majoittuu ja mahtuu vähän isompikin porukka. Kylpylän alueella on viisi hotellia ja tuhat vuodepaikkaa. Ja tämän päälle vielä lomakylän mökit ja rivitalot. Maan monipuolisin hoito-, hemmottelu- ja ohjelmatarjonta lisäävät Kylpylän vetovoimaa.


lue lisää >>

Lomaosakkeet

Lomarinteen, Kylpylä - Hotellin ja Termen lomaosakkeet tarjoavat edullista ja viihtyisää majoitusta omatoimiselle matkailijalle vain 300–400 metrin päässä Ikaalisten Kylpylästä.


lue lisää >>

Lomaosakkeet
Mökkiavain

Mökkiavain

Lomamökkien välityspalvelulla, Mökkiavaimella, on kaikenkokoisia ja -tasoisia vuokramökkejä Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Mukana on niin tunnelmallisia erämaamökkejä kansallispuistojen läheisyydessä kuin tasokkaita luksusmökkejä kaikilla mukavuuksilla. Idyllinen lomamökki tarjoaa makoisat unet ja unohtumattomia elämyksiä luonnon helmassa. Mökkeihin tutustuminen ja niiden varaaminen onnistuvat kätevästi verkossa.


lue lisää >>

Leirintäalueet

Ikaalisten leirintäalueet Toivolansaari ja Manso Camping tarjoavat Kyrösjärven rantamaisemissa mukavaa majoitusta mökeissä sekä teltta- ja vaunupaikoilla. Alueiden yhteyteen on rakennettu ja kehitetty paljon kivaa tekemistä ja ajanvietettä.


lue lisää >>

Leirintäalueet
Kauppilan Matkailutila

Kauppilan Matkailutila

Perinteitä pursuavalla Kauppilan Matkailutilalla voi myös majoittua. Mukavia yösijoja löytyy matkailutalosta, klubisaunasta, pehtoorin tuvasta ja mökeistä. Tilan isäntäväki järjestää pyynnöstäsi myös monenmoista ohjelmaa.


lue lisää >>

Luontomajoitus

Jos haluat yöpyä luonnon helmassa, sekin järjestyy. Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistoista löytyy tulenteko-, laavu- ja telttapaikkoja. Metsän hiljaisuudessa mielikin lepää.


lue lisää >>

Luontomajoitus
Särkilammin Marjatila

Särkilammin Marjatila

Särkilammin Marjatilalta pääset Seitsemisen merkityille patikointi-, hiihto- ja kanootti- reitistöille suoraan pihasta. Lähistöllä on hyviä marjastus-, sienestys- ja kalastus- kohteita. Särkilammin Marjatilalla voit nauttia kiireettömästä olosta asiallisissa majoitustiloissa sekä luonnossa.


lue lisää >>