Valittuja kohteita

Majoitus

Pää tyynyyn.
Hauskan päivän päätteeksi unikin maittaa. Ikaalisissa majoitus- vaihtoehtoja löytyy havupedistä aittamajoitukseen ja lomamökeistä Kylpylän lämpöön. Hyvää yötä!

Ruoka

Vatsa täyteen.
Ikaalisissa nälkä ei pääse yllättämään. Kaupungin monet ravintolat, kahvilat, baarit, leipomot ja maatilat tarjoavat maukasta purtavaa ja lähiruokaa - reilua ja reipasta palvelua unohtamatta.

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylään majoittuu ja mahtuu vähän isompikin porukka. Kylpylän alueella on viisi hotellia ja tuhat vuodepaikkaa. Ja tämän päälle vielä lomakylän mökit ja rivitalot. Maan monipuolisin hoito-, hemmottelu- ja ohjelmatarjonta lisäävät Kylpylän vetovoimaa.

lue lisää >>

Lomaosakkeet

Lomaosakkeet

Lomarinteen, Kylpylä - Hotellin ja Termen lomaosakkeet tarjoavat edullista ja viihtyisää majoitusta omatoimiselle matkailijalle vain 300–400 metrin päässä Ikaalisten Kylpylästä.

lue lisää >>

Mökkiavain

Mökkiavain

Lomamökkien välityspalvelulla, Mökkiavaimella, on kaikenkokoisia ja -tasoisia vuokramökkejä Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Mukana on niin tunnelmallisia erämaamökkejä kansallispuistojen läheisyydessä kuin tasokkaita luksusmökkejä kaikilla mukavuuksilla. Idyllinen lomamökki tarjoaa makoisat unet ja unohtumattomia elämyksiä luonnon helmassa. Mökkeihin tutustuminen ja niiden varaaminen onnistuvat kätevästi verkossa.

lue lisää >>

Leirintäalueet

Leirintäalueet

Ikaalisten leirintäalueet Toivolansaari ja Manso Camping tarjoavat Kyrösjärven rantamaisemissa mukavaa majoitusta mökeissä sekä teltta- ja vaunupaikoilla. Alueiden yhteyteen on rakennettu ja kehitetty paljon kivaa tekemistä ja ajanvietettä.

lue lisää >>

Kauppilan Matkailutila

Kauppilan Matkailutila

Perinteitä pursuavalla Kauppilan Matkailutilalla voi myös majoittua. Mukavia yösijoja löytyy matkailutalosta, klubisaunasta, pehtoorin tuvasta ja mökeistä. Tilan isäntäväki järjestää pyynnöstäsi myös monenmoista ohjelmaa.

lue lisää >>

Luontomajoitus

Luontomajoitus

Jos haluat yöpyä luonnon helmassa, sekin järjestyy. Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistoista löytyy tulenteko-, laavu- ja telttapaikkoja. Metsän hiljaisuudessa mielikin lepää.

lue lisää >>

Särkilammin Marjatila

Särkilammin Marjatila

Särkilammin Marjatilalta pääset Seitsemisen merkityille patikointi-, hiihto- ja kanootti- reitistöille suoraan pihasta. Lähistöllä on hyviä marjastus-, sienestys- ja kalastus- kohteita. Särkilammin Marjatilalla voit nauttia kiireettömästä olosta asiallisissa majoitustiloissa sekä luonnossa.

lue lisää >>

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä on myös makuelämysten maailma. Ruokaravintolat Violetta, Charmant ja Rondo, Pub Romeo, Café Tosca, Tropical Bar... Täällä on mistä valita. Pistäydy kylässä tai jää vaikka pidemmäksi aikaa.

lue lisää >>

Ikaalisten Kylpylä

Luomajärven Hevoskievari

Luomajärven Hevoskievarissa huokuu perinteinen maalaistunnelma. Se on juhlapaikka, joka ei jätä ketään kylmäksi.

lue lisää >>

Luomajärven Hevoskievari

Ikaalisten Luomu

Ikaalisten Luomu kasvattaa tomerat tomaatit ja satoisat salaatit puhtaan luonnon keskellä, ekologisesti kestävällä tavalla. Suomalaisten herkkusuiden iloksi satoa korjataan ja kiikutetaan kauppoihin ympäri vuoden. Tilan yhteydessä toimivasta itsepalvelumyymälästä (auki pe klo 8–15) voit ostaa maistiaisia mukaasi.

lue lisää >>

Ikaalisten Luomu

Luontoeväät

Ikaalisten luonto on myös mainio ruoka-aitta. Lähde kalaan. Suuntaa riistan perään. Tai poimi talteen metsän sienet ja monet marjat. Puhdas luonto ja ulkona patikointi ovat myös parasta hengen ravintoa.

lue lisää >>

Luontoeväät

Jyllin Kodit

Jyllin Kodin lounasravintola Ikaalisten keskustassa on koko perheen kotiruoan ykköspaikka. Jyllin Kodin monipuolisissa tiloissa voidaan järjestää juhlat sekä kokoukset tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan.

lue lisää >>

Jyllin Kodit

Hotelli Ikahani

Hotelli Ikahani tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita Ikaalisten vanhan kauppalan sydämessä. Hotelli Ikahani on perheyritys, joka jatkaa yli satavuotisen hotellin perinteitä nuorekkaalla ja iloisella otteella.

Hotelli tunnetaan yli sukupolvien seudun kohtauspaikkana ja huvielämän keskuksena, joka jälleen tuo väriä ja elämää vanhaan kauppalaan. Ajankohtaiset tiedot tapahtumistamme, aukioloajoista ja muista palveluista löydät Facebook-sivultamme @hotelliikahani.

Hotelli Ikahanin Ikapub, ravintola ja saunaosasto toivottavat niin hotellivieraat, kesäasukkaat kuin paikalliset lämpimästi tervetulleiksi viihtymään ja virkistymään!

Tervetuloa! – Välkommen! – Welcome! – Bienvenidos!

https://ikahani.kotisivukone.com/?fbclid=IwAR1IbQDRw7Z5QdjJmOPN2B507R0_QxqZWF5S0r4ra31GymrKNO6dJs8XaTA