Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Luomajärven Kievari

Luomajärven Kievarissa huokuu perinteinen maalaistunnelma. Idyllisen pihapiirin hiljaisuuden rikkoo vain taustalla käyskentelevien hevosten kavioiden kopina. hevoskievari_front.jpg

Juhlapaikka, joka ei jätä kylmäksi

Viehättävässä Kievarin ravintolassa, maalaismaiseman keskellä järjestät unohtumattomat juhlat. Luomajärven Kievarissa voit viettää häitä, syntymäpäiviä tai yrityksen juhlia ympäri vuoden. Yläkerran tanssivintti kesäkoivuineen takaa kesäisin iloisen vanhanajan tunnelman sekä tilavat puitteet ruokailuun ja kunnon tansseille samassa tilassa suuremmallekin ihmismäärälle. Talvisin intiimin ja lämminhenkisen tunnelman kynttilöineen sekä öljylyhtyineen luo Kievarin alakerran talonpoikastyylinen ravintola.

Kokoukset ja virkistyspäivät

Kievarin kokoustilat muokkautuvat tarpeesi mukaan. Tilauksesta hoituvat kokouskahvit ja maittavat lounaat. Paperin pöly huuhtoutuu Wanhassa Mallassaunassa ja kylpypaljussa. Jälkipuintia voi harrastaa vaikkapa heinäladolla tai jokivarren korsulla. Silmät painuvat kiinni aitan tunnelmallisten hirsien suojissa, ja seuraavana päivänä voi vielä jatkaa kokousta mieli virkeänä.

Lomailua joka makuun

Ratsastuksen lisäksi tarjolla on paljon muutakin: rentoutumista ja rauhallista oleilua tai vaihtoehtoisesti aktiivista puuhailua. Lähde safariretkelle ratsain, nauti ravintolan antimista idyllisellä viiniterassilla, hemmottele itseäsi kylvyissä aromaterapialla ja rentoudu paljussa. Miehekkäämpään menoon on tekemistä mönkijäsafareista aina kanoottiretkiin ja kirveen heittoon. Tekemistä riittää joka lähtöön.

www.luomajarvenkievari.fi

 

 

 

 
Copyrights © 2019 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright