Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Kyrösjärven rannalla, Tampere-Vaasa-valtatien varrella reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Kylpylä on yksi Suomen rakastetuimmista kylpylöistä, joka on etenkin lapsiperheiden sekä kuntoutusasiakkaiden suosiossa.  Ikaalisten Kylpylä on myös kuuluisa laajasta viihdetarjonnastaan: Kylpylässä tanssitaan melkein jokaisena viikonpäivänä, usein tähtiartistien tahtiin!

ikaalisten_kylpyla-1.jpg

Täydelliset palvelukokonaisuudet erilaisiin elämyksiin

Ikaalisten Kylpylä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja ohjelmatarjonnan onnistuneita kokouksia, tapahtumia ja elämyksiä varten. Monipuolisten palveluiden ansiosta Kylpylässä onnistuvat niin pienet palaverit kuin suuret konferenssit ja jopa 1 000 hengen kick-off-tapahtumat.

Ilo päällä joka säällä

Ikaalisten Kylpylä on kokonaisvaltaisen wellness-ajattelun keskus, jonka monipuolisesta tarjonnasta voi jokainen ammentaa juuri itselleen parhaiten sopivat hyvän olon paketit, hoidot ja aktiviteetit. Ikaalisten Kylpylän kuntoutumiskeskus tarjoaa monipuolisia kuntoutuspalveluja niin työssä oleville kuin työelämästä jo poisjääneillekin ihmisille.

Perhelomat ja Wellness & Sport liikuntalomat, samoin kuin lasten ja nuorten maailma lisäävät Kylpylän vapaa-ajan tarjontaa. Kylpylän erityyppiset ravintolat tarjoavat makuelämyksiä jokaisen makuun ja tilanteeseen.

Erilaisia tapahtumia,  näyttelyitä, festivaaleja ja kursseja löydät myös eri vuodenaikoina Kylpylän monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, unohtamatta päivittäisiä Wellness & Sport -hyvän olon ohjelmia sekä perheloma-kausien ja juhlapyhien erikoisohjelmia.

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/ikaalinen/scandic-ikaalisten-kylpyla