Valittuja kohteita

Kokouspalvelut ja kokousjärjestelyt

Kokouspalvelut ja kokousjärjestelyt

Ikaalisissa kokous onnistuu ja järjestyy monenlaisissa paikoissa: kylpylässä ja hotellissa, maatilalla, oppilaitoksessa, kulttuurimiljöössä, luonnon keskellä ja metsän helmassa... Jokainen kokoustila valitaan ja jokainen kokous suunnitellaan sinun ja ryhmäsi ehdoilla.


lue lisää >>

Kokouspaketit

Ikaalisissa kokous onnistuu ja järjestyy monenlaisissa paikoissa, kylpylässä ja hotellissa, maatilalla ja oppilaitoksissa, kulttuurimiljöössä, luonnon keskellä kaikenkokoisille ryhmille. Jokainen kohde valitaan ja kokous suunnitellaan Sinun ja ryhmäsi ehdoilla. Yksi paikka, kaikki palvelut. Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy on täyden palvelun matkailutoimisto.


lue lisää >>

Kokouspaketit
Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja rikkaan ohjelmatarjonnan onnistuneita kokouksia ja tapahtumia varten. Monipuolisten palveluiden ansiosta Kylpylässä onnistuvat niin pienet palaverit kuin suuret konferenssit ja jopa 1 000 hengen kick-off-tapahtumat.


lue lisää >>

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, IKATA, on moderni paikka erilaisille tilaisuuksille ja yritysten tapaamisille. Sen ravintolassa voi järjestää buffet-illallisia tai cocktail-tilaisuuksia. Isoon auditorio sopii koulutusten ja seminaarien ohella vaikka konsertteihin. Erikokoiset luokkahuoneet toimivat kokoustiloina.


lue lisää >>

Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Kauppilan matkailutila

Kauppilan matkailutila

Kauppilan matkailutilalla on mahdollista järjestää kokouksia aina pienistä neuvotteluista isompiin, jopa 50 henkilön tilaisuuksiin. Tilan matkailutalo on tunnelmaltaan talonpoikasmaisen rauhallinen ja tarjoaa mukavaa vaihtelua perinteisiin kokoustiloihin. Talon yläkerrassa ovat majoitustilat, joten esim. yrityksen viikonloppukoulutus on helppo toteuttaa.


lue lisää >>

Oma Tupa

Oma Tupa on perinteikkään Wanhan Kauppalan keskeinen nähtävyys, jota vuokrataan eri tarkoituksiin. Tuvan juhlasali on kaunis ja viihtyisä. Tila riittää isollekin joukolle jopa yli 500 juhlijaan asti, ja se muuntuu moneksi. Oman Tuvan juhlatilat ovat erittäin toimivat ja vaihtoehtoja on paljon. Kahvilan puolelle on mahdollista kattaa buffet-pöytä.


lue lisää >>

Oma Tupa
Luomajärven Kievari

Luomajärven Kievari

Luomajärven Kievarin kokoustilat muokkautuvat kokousvieraiden tarpeiden mukaan. Kokouksen lomassa Kievarin väki tarjoilee kokouskahvit ja maittavat lounaat. Jälkipuintia voi harrastaa vaikkapa heinäladolla tai jokivarren korsulla. Päivän kruunaa savuarominen Wanha Mallassauna yrttikylpyineen ja maistuva illallinen Kievarin tunnelmallisessa ravintolassa.


lue lisää >>

Korsuretki

Korsuretki on erilainen kokous. Tervantuoksua ja kamiinan lämpöä – loistava ympäristö ideariihien, kokousten ja parhaiden palavereiden viettopaikaksi. Kokouksen päätteeksi kynttilöin valaistu Korsu kutsuu ruokailijoita pöydän ääreen nauttimaan emännän laittamia herkkuja.


lue lisää >>

Korsuretki
Jyllin Kodit

Jyllin Kodit

Jyllin Kodin monipuolisissa tiloissa voidaan järjestää juhlat sekä kokoukset tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan. Jyllin Kodissa voit järjestää niin pieniä kuin suurempiakin kokouksia. Valittavanasi on neljä erilaista kokoustilaa: valoisa ravintolasali, idyllinen Jyllin Sali, tunnelmallinen takkahuone sekä kodikas kerhohuone. Pitkän kokouksen päälle maistuvat herkulliset tarjoilut, jotka on valmistettu tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.


lue lisää >>