Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Vesihuvit, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

PERHESISALTAALLA_72ppi.jpgIkaalisten Kylpylä

Hauskaa ja hupaisaa, sitä löytyy Ikaalisten Kylpylästä joka päivä. Vesitropiikin poreissa ja pyörteissä viihtyvät kaiken ikäiset ja lasten Vesimaailmassa on ilo ylimmillään aamusta iltaan. Vapaa-ajan aktiviteettien ja monipuolisten hyvinvointi- ja liikuntapalvelujen myötä Ikaalisten Kylpylästä on tullut kokonaisvaltainen Wellness-ajattelun keskus.

Monipuolisesta Wellness-maailmasta voi jokainen ammentaa juuri itselleen parhaiten sopivat ja miellyttävimmät hyvän olon hoidot ja aktiviteetit. Kylpylästä löytyy maan monipuolisin hoito- ja hemmottelutarjonta sekä ihanteelliset kuntoilu- ja ulkoilumahdollisuudet

 

Ilo päällä joka säällä

Perhelomat ja Wellness & Sport liikuntalomat, samoin kuin lasten ja nuorten maailma lisäävät Kylpylän vapaa-ajan tarjontaa. Ikaalisten Kylpylässä tapaat myös iskelmätaivaan kuumimmat tähdet ja halutessasi voit tanssia elävän musiikin tahdissa lähes joka ilta. Lisäksi Kylpylän erityyppiset ravintolat tarjoavat makuelämyksiä jokaisen makuun ja tilanteeseen.

Erilaisia tapahtumia, teatteria, näyttelyitä, festivaaleja ja kursseja löydät myös eri vuodenaikoina Kylpylän monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, unohtamatta päivittäisiä Wellness & Sport -hyvän olon ohjelmia sekä perheloma-kausien ja juhlapyhien erikoisohjelmia.

 

Täydelliset palvelukokonaisuudet erilaisiin elämyksiin

Ikaalisten Kylpylä tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ja ohjelmatarjonnan onnistuneita kokouksia, tapahtumia ja elämyksiä varten. Monipuolisten palveluiden ansiosta Kylpylässä onnistuvat niin pienet palaverit kuin suuret konferenssit ja jopa 1 000 hengen kick-off-tapahtumat.

Tule uudistumaan, viihtymään ja virkistymään yksin, kaksin, ryhmässä tai koko perheen voimin Suomen luotetuimpaan ja tunnetuimpaan ympärivuotiseen viihde- ja matkailukeskukseen.

https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/ikaalinen/scandic-ikaalisten-kylpyla