Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Saunafestivaalit

Oletko Suomen kansalainen ja olisiko sinulla luppoaikaa yksi tunti? Saunafestivaalien huipennus on Vihdanteon SM. Jos vihdantekotaitosi on vielä tallella, ilmoittaudu mukaan ja hullaannu suomalaiseen saunakulttuuriin. Varaudu siihen, että vihdan ladonta, sidonta, ihannemitat ja vihdottavuus arvostellaan.

Festivaaleilla on myös paljon muuta: Saunaneito saa Misterinsä, Vuoden Saunamestarin nimeäminen ja Saunatanssit, sauna-aiheisia näyttelyitä, monipuolisia saunatuotteita ja tietenkin erilaisia saunoja, lämpimiä löylyjä ja vihdantuoksua aamusta iltaan ja pitkälle siniseen suviyöhön… Tule tapaamaan muitakin intohimoisia saunafaneja!

 

SAUNA1_72ppi.jpgSaunaseura Löylynlyöjät ry

Seura on perustettu 1987 vaalimaan ja tallentamaan suomalaista saunaperinnettä. Seuran suurimpia tapahtumia vuosittain ovat Saunafestivaalien järjestäminen ja Ikaalisten Kylpylän Rantasaunan lämmittäminen yleisölle kesä-, heinä- ja elokuussa. Seurassa on jäsenenä monen alan osaajia. Puheenjohtaja Pentti Hakala on myös Suomen vihdanteon mestari 1993, Saunamestari 2000 ja Vihdanteon maailmanmestari 2001.

Löylynlyöjät ry:ltä voi tilata:

- vihdanteko-, säilytys- ja käyttökursseja
- savusaunatestejä/konsultointia
- erilaisia työsuorituksia
- kärrysaunan vuokrausta
- kylpylän rantasaunaa kesäkaudella

 

www.saunafestivaalit.fi