Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Sata-Häme Soi

 

Ikaalinen on kuuluisa pelimanniperinteistään sekä harmonikkamusiikistaan. Pieni kaupunki on todellinen kansainvälinen hanurimusiikin keskipiste. Jokakesäinen maailmanlaajuisesti tunnettu Sata-Häme Soi -festivaali kokoaa kaupunkiin tuhansia huippuesiintyjiä ja musiikinystäviä ympäri maailman. Musiikki on Ikaalisissa vahvasti esillä, sillä harmonikka on suomalaisen sielun syvin tulkki.

Sata-hme_Soi.jpg Sata-Häme Soi -juhlien sydän on festivaalialue, jossa soitto soi ja kannat kopsuvat aamusta yömyöhään. Festivaalialueen kahdelle esiintymislavalle nousevat niin harrastajat kuin ammattilaiset, nuoret kuin varttuneemmatkin soittajat. Kaukaisimmat esiintyjät saapuvat maailman toiselta laidalta.

Oman Tuvan idyllisessä salissa voit aistia amerikkalaisten jazzklubien hämyisen tunnelman tai argentiinalaisen tangon tulisen poltteen. Viepä harmonikka kuulijansa välillä  pariisilaiskahviloiden musettemusiikin soljuviin sointuihin tai balkanilaisen mustalaismusiikin tummiin tunnelmiin.

Televisiosta tutut Kultaisen ja Hopeisen Harmonikan kilpailut sekä huikea kansainvälinen Primus Ikaalinen -kilpailu ovat saliyleisölle ainutlaatuinen elämys. Ikaalinen-salin yleisö elää kilpailun eri käänteissä mukana joka solullaan. Lähes yhtä jännittyneitä ovat eri puolilla maailmaa olevat harmonikkamusiikin ystävät, jotka seuraavat tapahtumia internetin välityksellä.

 

Sata-Häme Soi -viikolla voit kokea unohtumattomia musiikkielämyksiä, kohdata maailmankuuluja muusikoita, nauttia tanssin hurmasta ja tavata ympäri Suomea saapuneita iloisia ja rentoja festivaalivieraita.

Sata-Häme Soi 3.-8.7.2018

 www.satahamesoi.fi