Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Ratsastus

Luomajärven Kievari

Aku ajossa   2_72ppi.jpg

Kievarissa järjestää ratsastusretkiä ja hevosajeluita koko perheelle keskellä kauneinta maaseutua. Tallin ovelta alkavat suoraan mahtavat maastot. Polkuja riittää loputtomiin ja metsäteitä vauhdikkaaseen laukkaamiseen. Kievarin väki tarjoaa elämyksiä niin ensikertalaisille kuin kokeneille konkareille.

Lomailua joka makuun

Ratsastuksen lisäksi tarjolla on paljon muutakin: rentoutumista ja rauhallista oleilua tai vaihtoehtoisesti aktiivista puuhailua. Lähde safariretkelle ratsain, nauti ravintolan antimista idyllisellä viiniterassilla, hemmottele itseäsi kylvyissä aromaterapialla ja rentoudu paljussa. Miehekkäämpään menoon on tekemistä mönkijäsafareista aina kanoottiretkiin ja kirveen heittoon. Tekemistä riittää joka lähtöön.

Juhlapaikka, joka ei jätä kylmäksi

Viehättävässä Kievarin ravintolassa, maalaismaiseman keskellä järjestät unohtumattomat juhlat. Täällä voit viettää häitä, syntymäpäiviä tai yrityksen juhlia ympäri vuoden. Yläkerran tanssivintti cowboy Nina2         hevonen ja ravintolan edusta_72ppi.jpgkesäkoivuineen takaa kesäisin iloisen vanhanajan tunnelman sekä tilavat puitteet ruokailuun ja kunnon tansseille samassa tilassa suuremmallekin ihmismäärälle. Talvisin intiimin ja lämminhenkisen tunnelman kynttilöineen sekä öljylyhtyineen luo Kievarin alakerran talonpoikastyylinen ravintola.

Kokoukset ja virkistyspäivät

Kievarin kokoustilat muokkautuvat tarpeesi mukaan. Tilauksesta järjestyvät kokouskahvit ja maittavat lounaat. Paperin pöly huuhtoutuu Wanhassa Mallassaunassa ja kylpypaljussa. Jälkipuintia voi harrastaa vaikkapa heinäladolla tai jokivarren korsulla. Silmät painuvat kiinni aitan tunnelmallisten hirsien suojissa, ja seuraavana päivänä voi vielä jatkaa kokousta mieli virkeänä.

 Ohjelmat räätälöidään ryhmille vuodenaikojen ja sesonkien mukaan.

www.luomajarvenkievari.fi