Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Mönkijä- ja moottorikelkkasafarit

Skönön Safarit

Skönön Safarit Oy on vuonna 1999safarit_72ppi.jpg perustettu safariyritys, joka toimii Jämijärven Jämillä sekä Ikaalisten Kylpylässä. Safarit on suunniteltu niin pienemmille alle 10 henkilön ryhmille kuin myös suurille yli 300 henkilön ryhmille.

Skönön Safarit järjestää erilaisia ohjelmapalveluita. Ylläty mönkijän hienoista maasto-ominaisuuksista, nauti vauhdikkaasta moottorikelkkailusta kauniissa harjumaisemassa, innostu curlingista, vietä kokous-, koulutus-, Tyky- tai yritystapahtuma.

Aktiivisen päivän kruunaa sauna ja kylpypalju, jonka jälkeen voit nauttia maittavasta ateriasta massiivisessa luonnontulen ja kynttilänvalon valaisemassa kotaravintolassa.
Isommille ryhmille räätälöidään sopiva paketti, ryhmän tarpeet ja toiveet huomioiden.

Safari on aina elämys

Moottorikelkkailu kauniissa talvimaisemissa sekä hyväkuntoisilla reiteillä on elämys vasta-alkajille ja upea kokemus myös enemmän ajaneille. Mönkijäsafarit onnistuvat puolestaan aina – keväällä, kesällä, syksyllä ja myös talvella, mikäli pakkanen pysyy aisoissa. Retkillä nautitaan tietysti aidot nokipannukahvit ja makkarat.

Safarit ajetaan Hämeenkankaan harjumaisemissa noin 4 000 ha:n alueella. Pituutta moottorikelkkasafarille tulee keskimäärin 40–80 km, mönkijöillä matkaa kertyy 30–50 km.

Puuhapaketit mittojen mukaan

Puuhapaketteihin on koottu kaikille soveltuvia lajeja, jotka on helppo yhdistää mm. kokouksen yhteyteen ja Tyky-toimintaan. Skönön Safareiden vieraaksi voi myös tulla viettämään mukavaa aikaa yhdessä puuhastellen ihan muuten vain. Safarit järjestää rauhallisia kävely- ja hiihtoretkiä, melonta- ja ratsastusretkiä, värikuulasotaa ja paljon muuta.
Kaikki aktiviteetit ovat yhdisteltävissä keskenään ja niihin voi vielä liittää saunan, rentouttavan kylpytynnyrin sekä illallisen.


www.skononsafarit.fi