Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Mönkijäsafarit

Jämi Maat Seikkailupuisto - Skönön Safarit Oy

Upean Seikkailupuiston ja 400m pitkän Mega liu'un lisäksi Skönön Safarit tarjoaa ohjelmapalveluita Jämijärven Jämin ja Ikaalisten kylpylän alueella. Aktiviteettien lisäksi järjestyvät tarvittavat tilat, saunat, ruokailut ja majoitukset.

Jämimaat jatkaa 1990-luvulla toimintansa aloittaneen Skönön Safareiden tutuksi tuomaa mönkijäsafariperinnettä. Nykyään mönkijäsafarit ovat vain pieni pintaraapaisu aktiviteettitarjonnasta. 
Seikkailupuiston rakentamisen myötä Jämin alue tarjoaa vanhojen tuotteiden lisäksi vielä monipuolisempaa tekemistä myös perhe- ja yksittäisille matkailijoille.

Harjusafari
Hondan ja ATV:n 250 mönkijät alle, ajovarusteet ylle ja tutustuminen mönkijöihin - Harjusafari voi alkaa! Parin tunniin ajelu mönkijöillä Hämeenkankaan harjumaisemissa tarjoaa upean elämyksen
kauniissa maastoissa. Välillä istahdetaan nuotion ääreen, jossa juodaan  nokipannukahvit ja nautitaan eväät.


Ryhmille

Vahvuusalueena on erityisesti TyKy-päivien, polttareiden ja kokousten järjestäminen kaiken koikoisille ryhmille. Ryhmäkoko voi olla pienestä neljästä hengen porukasta jopa monen sadan ihmisen ryhmään.

Aktiivisen päivän kruunaa sauna ja kylpypalju, jonka jälkeen voit nauttia maittavasta ateriasta massiivisessa luonnontulen ja kynttilänvalon valaisemassa kotaravintolassa.

Isommille ryhmille räätälöidään sopiva paketti, ryhmän tarpeet ja toiveet huomioiden..

Puuhapaketit mittojen mukaan

Puuhapaketteihin on koottu kaikille soveltuvia lajeja, jotka on helppo yhdistää mm. kokouksen yhteyteen ja Tyky-toimintaan. Skönön Safareiden vieraaksi voi myös tulla viettämään mukavaa aikaa yhdessä puuhastellen ihan muuten vain. Safarit järjestää rauhallisia kävely- ja hiihtoretkiä, melonta- ja ratsastusretkiä, värikuulasotaa ja paljon muuta.
Kaikki aktiviteetit ovat yhdisteltävissä keskenään ja niihin voi vielä liittää saunan, rentouttavan kylpytynnyrin sekä illallisen.


www.skononsafarit.fi