Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Luonto- ja melontaretket

Korsuretket

Hiljenny luonnon helmassa tunnelmallisessa Korsukylässä kauniin Jyllinjoen varrella. Paina pää tyynyyn siskonpedeillä ja herää aamulla lintujen lauluun! Korsu-rakennuksessa majoittuu noin 25 henkilöä ja Aittassa 20 henkilöä. Majoittuminen tapahtuu meriheinätäytteisillä patjoilla makuupusseissa nukkuen. Sopii erinomaisesti mm. leirikouluryhmille sekä eksoottisia elämyksiä etsiville. "Humppamutteri" sekä Metsälava, alueella on myös 25 hlön kotasauna, käytössä myös kylpypalju, jota vuokrataan eteen päin!

Korsuretkien tarjonnasta löytyvät tasokkaat ohjelmapalvelut aina rauhallisista luontoretkistä vauhdikkaisiin paintball-peleihin. Suosittelemme testamaan uutta Flag Hunt -peliä,  joka soveltuu alkaen 10 henkilön ryhmille. Tutustu golfin saloihin Jämin 18-reikäisellä talvigolf-radalla. Hiihtämään pääset Jämin hiihtotunnelissa ympäri vuoden.

kukka_72ppi.jpg

Paikan päällä voi harrastaa

  • melontaa luonnonkauniilla Jyllinjoella ja Jämijärvellä
  • hiihtoa, patikointia ja pyöräretkiä upealla Hämeenkankaalla
  • sauvakävelyä ja lumikenkäilyä
  • selviytymisretkiä metsän siimeksessä
  • ohjattuja liikuntapalveluita
  • leirikouluja Korsukylän maastossa

Myös ruokapalvelut järjestyvät.

Onnistuneen elämyspäivän kruunaa herkullinen ruoka. Pääpaino on riistalla ja kauden sesonkituotteilla. Raaka-aineissa käytetään paljon luomutuotteita ja suositaan lähialueen tuottajia. Nauti suussasulavista herkuista aina maalaisgourmeesta riistaherkkuihin.

Piristä kokouspäivää makuelämyksillä tai nauti ateriasta vaivattomasti noutopöydästä. Voit myös tilata ruoat juhliisi tai ottaa mökkilomalla hetken rennommin, tuomme herkuista notkuvat noutopöydät luoksesi! www.korsuretket.fi


Hiking Travel, Hit Ky

Haluatpa sitten muutamaksi tunniksi lähimetsiin tai vaikkapa koko vuorokaudeksi pidemmälle, Hiking Travel, Hit Ky:n ammattitaitoiset oppaat vievät sinut ja ryhmäsi turvallisesti nauttimaan luonnosta ja liikunnasta. Retket ovat toteutettavissa kaikkialla, mutta erityisen hyvin oppaat tuntevat Seitsemisen kansallispuiston sekä Kyrösjärveen laskevat melontareitit.

Yhdessä  yhteistyökumppaniensa kanssa Hiking Travel, Hit pystyy tarjoamaan huoltoa kylpylästä  savusaunaan. Taajamien ulkopuolella tukeudutaan maaseutumatkailun kärkikohteisiin. Ruokailut on mahdollista järjestää yhteistyökumppaneiden tiloissa tai luonnon helmassa nuotiolla. 
Ohjelmat voidaan toteuttaa suomen lisäksi ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi.

joki_talvi_72ppi.jpgKesäisiä kujeita
Sulan maan aikaan kuljetaan retkillä patikoiden, meloen, soutaen, potkulautaillen tai kiipeillen. Vesiretkillä voi kokeilla vanhaan tukinuittoperinteeseen pohjautuvaa sestoamista tai opetella hiihtämään kelluvilla suksilla. Järvimelonnassa ja suuremmille jokiosuuksille on ryhmille tarjolla myös suurkanootti, jossa mahtuu melomaan 6–8 henkilöä.

Talvisia touhuja
Talvitouhuissa liikutaan lumikengillä, suksilla, retkiluistimilla, jääkiipeilyvarustein, potkukelkoilla tai kokeilla näitä kaikkia.  Erikoisuutena ovat talviset tiimivälineemme: jättisukset ja kimppakelkat sekä suurliukuri. Luonnonjäällä pelaamme myös kivikurlinkia.

Yllätyksiä ympäri vuoden
Vauhdikkaat kaupunkiseikkailut tutustuttavat ryhmän niin Ikaalisten Wanhan Kauppalan tarinoihin kuin nykyteknologian hienouksiin. Metsän mystiikkaan pääsee sukeltamaan opastetulla retkellä Seitsemisen tai Helvetinjärven kansallispuistossa.

Myös myyntituotteita
Metsän antimista voi iloita myös yhteistoiminnan kautta: Hiking Travel, Hitin valmistamat puiset PirunNyrkit ja HuojuvatTornit antavat ryhmille hauskaa haastetta, kehittävät  yhteistyötaitoja ja parantavat yhteishenkeä.


www.hikingtravelhit.fi