Valittuja kohteita

MATKASUUNNITELMAAN voit lisätä kohteita sivustolta. Klikkaat vain ”Lisää matkasuunnitelmaan” painiketta ja kohde tallentuu.

Voit tulostaa suunnitelmasi tai lähettää sen suoraan meille, varauksen ohessa. Otamme sinuun pikaisesti yhteyttä ja varmistamme haluamasi matkan onnistumisen haluamillasi tapahtumilla.

sulje

Golf

 

Ikaalisten Golfin 9-reikäinen kenttä sijaitsee Riitialan Poltinkoskella rauhallisesti virtaavan joen vierellä ja suo siten pelaajilleen nautinnollisen tuokion viihtyä mukavan harrastuksen parissa. Maisemaan hyvin istuva rakennuskokonaisuus tarjoaa nostalgiset oleskelutilat sekä terassilla että sisätiloissa.

Klubilla sijaisevat myös ProShop ja ravintola, josta saa maukasta kotiruokaa sekä B-oikeuden mukaisia juomia.

Toiminnallisesti Ikaalisten Golf on jaettu kahteen osaan:

Ikaalisten Golf Oy, joka vastaa kentän omistuksesta, hoidosta ja kehittämisestä. Kentän hallinto myy osakkeita, joihin liittyvät vuosittaiset pelioikeusmaksut antavat vapaan pelioikeuden kullekin kaudelle. Pelioikeuden voi saada myös ilman osaketta maksamalla vuokrapelioikeuden tai muun vuosittain erikseen päätetyn pelioikeusmuodon. Ikaalisten Golf luovuttaa kentän Ikaalisten Golf ry:n jäsenten pelikäyttöön erikseen sovittua kenttävuokraa vastaan.

Ikaalisten Golf ry, joka vastaa pelaamiseen liittyvästä toiminnasta, kuten jäsenhallinnosta, kilpailu-, tasoitus-, nuoriso-, seniori- sekä muista jäsenaktiviteeteista.

Ikaalisten Golf, Yliskyläntie 1411, 39580 RIITIALA

Klubi: (03) 4585210, fax (03) 458 5340  (kentän aukioloaikoina), 

mail:  ikaalisten.golf@ikg.fi   (luetaan läpi vuoden)

Toimisto (mm. jäsenasiat) : gsm: 045 870 6995 (voi soittaa läpi vuoden)

mail: sihteeri@ikg.fi  (luetaan läpi vuoden)

  www.ikg.fi