Valittuja kohteita

Wanhan Kauppalan kierrokset

Wanhan Kauppalan kierrokset

Jos tulet Ikaalisiin, et voi jättää Wanhan Kauppalan kierrosta väliin. Astu sisään Kauppalan portista ja valitse mieleisesi reitti: kulje kiireettä vanhojen rakennusten välissä, poikkea vehreisiin puistoihin ja istahda hetkeksi kylmän tai kuuman juoman ääreen. Kesäisin opastetuilla kävelykierroksilla voit törmätä vaikka Kauppalan hienoihin rouviin…


lue lisää >>

Sata-Häme Soi

Idyllinen Ikaalinen muuttuu pikkukaupungista musiikin metropoliksi juhannuksen jälkeisellä viikolla, kun tuhannet harmonikansoittajat ja harmonikkamusiikin ystävät kohtaavat toisensa Sata-Häme Soi -festivaalilla.


lue lisää >>

Sata-Häme Soi
Ratsastus

Ratsastus

Luomajärven Hevoskievarissa huokuu perinteinen maalaistunnelma. Idyllisen pihapiirin hiljaisuuden rikkoo vain hevosten kavioiden kopina. Tallin ovelta alkavat mahtavat maastot polkuineen ja metsäteineen. Kievari järjestää ratsastusretkiä ja hevosajeluita niin ensikertalaisille kuin kokeneille konkareille.


lue lisää >>

Golf

Myös golfin ystävät viihtyvät Ikaalisissa mukavan harrastuksen parissa. Ikaalisten Golf tarjoaa vaihtelevan ja haasteellisen radan sekä klubin läheisyydessä sijaitsevan harjoitusalueen. 9-reikäinen kenttä sijaitsee kauniissa Riitialan Poltinkosken maisemassa rauhallisesti virtaavan joen vierellä.


lue lisää >>

Golf
Vesihuvit, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Vesihuvit, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Ikaalisten Kylpylä on Pohjoismaiden suurin monitoimikylpylä, josta löytyy hauskaa ja hupaisaa jokaiselle lomapäivälle. Vesitropiikin poreissa ja pyörteissä viihtyvät kaiken ikäiset, ja lasten Vesimaailmassa polskitaan iloisesti aamusta iltaan. Vapaa-ajan aktiviteettien ja monipuolisten hyvinvointi- ja liikuntapalvelujen myötä Ikaalisten Kylpylästä on tullut kokonaisvaltainen wellness-ajattelun keskus.


lue lisää >>

Saunafestivaalit

Suomalaisten saunaperinteiden vaalijaksi on Ikaalisiin syntynyt Löylynlyöjät ry, joka järjestää vuosittain heinäkuun kolmantena viikonloppuna saunafestivaalit sekä huippujännittävät vihdansidonnan SM- ja MM-kilpailut.


lue lisää >>

Saunafestivaalit
Kalastus

Kalastus

Oletko kalamiehiä? Pro kalastus järjestää laadukkaita kalastusmatkoja Pirkanmaan kuuluisille kuhavesille Kyrösjärvelle ja Rauta-Kulovedelle. Kokeneen kalastusoppaan matkassa opit aina jotain uuttakin. Ikaalisten ympäristöstä löytyy myös mainioita koski- ja jokialueita perho- ja viehekalastuksen ystäville.


lue lisää >>

Mönkijäsafarit

Hyppää mönkijän sarviin, kiidä moottorikelkalla läpi harjumaisemien, innostu curlingista, kokeile värikuulasotaa… Skönön Safarit järjestää vaihtelevaa ja vauhdikasta ohjelmaa ja kokoaa sopivat puuhapaketit niin pienille kuin isommillekin porukoille.


lue lisää >>

Mönkijäsafarit
Luonto- ja melontaretket

Luonto- ja melontaretket

Jyllinjoen varrelta ja sen jylhistä maisemista löytyy jännittävä Korsukylä teltta- ja korsusaunoineen. Luonto- ja melontaretken kruunaa maukas riista-ateria metsän siimeksessä. Tai jos haluat muutamaksi tunniksi lähimetsiin tai koko vuorokaudeksi pidemmälle, Hiking Travel, Hit Ky:n ammattitaitoiset oppaat vievät sinut nauttimaan luonnosta ja liikunnasta.


lue lisää >>

Vaellukset, maastopyörä- ja hiihtoretket

Luonnon rauhasta voi nauttia Hämeenkankaan upeilla harjuilla ja raikkaissa mäntymetsissä. Vaellus-, maastopyörä-, hiihto- ja ratsastusreittejä on kymmeniä kilometrejä ja niiden varrella taukopaikkoina kotia ja laavuja. Vatulan hiihtomaastot ovat nekin maankuulut. Eripituisia latuja löytyy niin kunto- kuin kilpahiihtäjille sekä lapsille. Lumien sulaessa toiminta jatkuu leirien, suunnistuksen, vaellusten sekä ryhmien ulkoilu- ja liikuntapäivien merkeissä.


lue lisää >>

Vaellukset, maastopyörä- ja hiihtoretket
Kauppakeskus Komppi