Selected destinations

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä

Ikaalisten Kylpylä on myös makuelämysten maailma. Ruokaravintolat Violetta, Charmant ja Rondo, Pub Romeo, Café Tosca, Tropical Bar... Täällä on mistä valita. Pistäydy kylässä tai jää vaikka pidemmäksi aikaa.


more >>

Luomajärven Hevoskievari

Luomajärven Hevoskievarissa huokuu perinteinen maalaistunnelma. Se on juhlapaikka, joka ei jätä ketään kylmäksi.


more >>

Luomajärven Hevoskievari
Myllyn Leipä

Myllyn Leipä

Myllyn Leipä on paikallinen lähileipomo ja perheyritys, jossa perinteet ovat kunniassaan. Suuri osa tuotannosta – ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin – syntyy edelleen käsin. Leipomon oma myymälä-kahvila on herkkusuiden mieleen. Hiivaton Revitty Ruisleipä on kuuleman mukaan ehdoton suosikki.


more >>

Ikaalisten Luomu

Ikaalisten Luomu kasvattaa tomerat tomaatit ja satoisat salaatit puhtaan luonnon keskellä, ekologisesti kestävällä tavalla. Suomalaisten herkkusuiden iloksi satoa korjataan ja kiikutetaan kauppoihin ympäri vuoden. Tilan yhteydessä toimivasta itsepalvelumyymälästä (auki pe klo 8–15) voit ostaa maistiaisia mukaasi.


more >>

Ikaalisten Luomu
Luontoeväät

Luontoeväät

Ikaalisten luonto on myös mainio ruoka-aitta. Lähde kalaan. Suuntaa riistan perään. Tai poimi talteen metsän sienet ja monet marjat. Puhdas luonto ja ulkona patikointi ovat myös parasta hengen ravintoa.


more >>

Jyllin Kodit

Jyllin Kodin lounasravintola Ikaalisten keskustassa on koko perheen kotiruoan ykköspaikka. Jyllin Kodin monipuolisissa tiloissa voidaan järjestää juhlat sekä kokoukset tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan.


more >>

Jyllin Kodit
 
Copyrights © 2018 - Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy :: Karhoistentie 3 L 2a :: 39500 Ikaalinen
Tourist Info Mökkiavain Toivolansaari Camping Ikaalisten kylpylä Satahäme Soi Tampere all bright